Reprezentacija MUP-a RH osvojila prvo mjesto na međunarodnom malonogometnom turniru u Španjolskoj

Slika /Vijesti/2022/05/mali nogomet.jpg

Hrvatski policajci ostvarili su vrhunske rezultate te se istaknuli među 100 momčadi iz 22 zemlje svijeta

FOTO: MUP RH

Reprezentacija MUP-a RH „PNT Croatia“ na međunarodnom malonogometnom turniru koji se igrao u Mallorci osvojila je prvo mjesto. Na turniru je nastupilo 100 momčadi sastavljenih od djelatnika državnih službi iz 22 zemlje Europe, Afrike i Azije.

Natjecanje je trajalo tri dana i igralo se na umjetnoj travi na vanjskim terenima. Prvo se igralo po skupinama, nakon čega su najbolje momčadi nastavile igrati na ispadanje sve do finalne utakmice.

Momčad Hrvatske policije odigrala je sedam utakmica u skupini u kojima je ostvarila svih sedam pobjeda, da bi završnog dana u igri na ispadanje, nakon ostvarene tri pobjede, igrali finalnu utakmicu s policajcima iz Bosne i Hercegovine, koje su pobijedili rezultatom 3 na prema 1 te osvojili turnir.

Naša veteranska momčad odigrala je osam utakmica u skupini, uz šest pobjeda i jedan neodlučeni ishod, završili su na drugom mjestu, a u igri na ispadanje nakon tri uzastopne pobjede ušli su u finale koje su igrali protiv Rumunjske. Nakon neriješenog rezultata i produžetaka izvodili su se udarci za dobivanje pobjednika,  penali, u kojima su spretniji i sretniji bili protivnici.

Ovaj rezultat nastavak je uspjeha hrvatske policije na međunarodnim nogometnim natjecanjima. 

 

Stranica