Reprezentacija MUP-a osvojila treće mjesto u kategoriji seniora na međunarodnom malonogometnom turniru u Španjolskoj

Slika /Vijesti/2024/5/IMG-20240512-WA0008.jpg

Na turniru je sudjelovalo 214 momčadi iz 24 zemlje Europe, Afrike i Azije

FOTO: MUP RH

Hrvatski policajci (PNT Croatia - reprezentacija MUP-a RH) osvojili su treće mjesto u kategoriji seniora na međunarodnom malonogometnom (futsal) turniru koji se igrao u Mallorci u Španjolskoj.

Na turniru je sudjelovalo 214 momčadi (državne službe) iz 24 zemlje Europe, Afrike i Azije.

Natjecanje se odvijalo tri dana u više kategorija, a igralo se na umjetnoj travi na vanjskim terenima od ranojutarnjih do kasnovečernjih sati.

Prva dva dana se igralo po skupinama, nakon čega su najbolje plasirane momčadi trećega dana nastavile natjecanje na ispadanje do finalnih utakmica.
 
Seniorska momčad hrvatske policije odigrala je osam utakmica u skupini u kojima je ostvarila sedam pobjeda, a jednu je utakmicu odigrala neodlučenim rezultatom, čime je zauzela prvo mjesto u skupini.

Zadnjega dana natjecanja u igri na ispadanje, nakon ostvarene dvije uzastopne uvjerljive pobjede, u polufinalnom susretu su sretniji i spretniji bili francuski žandari (1-2), koji su pobjedom i u finalnoj utakmici osvojili seniorski turnir.
 
U utakmici za treće mjesto nije nedostajalo pobjedničkog duha te se ništa nije prepustilo slučaju, naša momčad samouvjerenom igrom na rezultat je pobijedila rumunjske policajce (2-0) i tako osvojila treće mjesto seniorskog turnira.
 
Pohvala našim policajcima na ostvarenom sportskom rezultatu, kao i na primjerenom ponašanju tijekom cijelog turnira!

Pisane vijesti | Sport