Prijave predstavnika medija za praćenje svečanosti povodom obljetnice VRO Oluja u Kninu

Slika /Vijesti/2024/7/VRO Oluja 2024 nasl.jpg

Preuzimanje akreditacija bit će moguće 4. kolovoza od 11 do 12:30 u Ulici Kralja Krešimira 17 u Kninu i 5. kolovoza na autobusnom kolodvoru od 7 do 8 sati

Pozivamo predstavnike medija koji su zainteresirani za praćenje svečanosti obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 29. obljetnice vojno-redarstvene operacije Oluja u Kninu u ponedjeljak, 5. kolovoza 2024. da svoje prijave za akreditacije obavezno dostave na e-mail Ministarstva unutarnjih poslova: press@mup.hr, najkasnije do subote 3. kolovoza do 20 sati.
 
U prijavi je obavezno navesti: ime i prezime, naziv medija, status (novinar, fotograf, snimatelj), OIB (za strane medije - broj osobnog dokumenta), kontakt telefon i e-mail.

Predstavnici medija koji se prijave, akreditacije će moći preuzeti u nedjelju 4. kolovoza od 11 do 12:30 u Ulici Kralja Krešimira 17 u Kninu i u ponedjeljak 5. kolovoza na autobusnom kolodvoru od 7 do 8 sati.

Pozivamo predstavnike medija akreditirane za praćenje središnje svečanosti da dođu u ponedjeljak, 5. kolovoza na autobusni kolodvor najkasnije do 7:45, gdje će se održati i sigurnosni pregled opreme.

Napomena:

Parking za predstavnike medija bit će osiguran na parkiralištu u Grabovčevoj ulici (kod autopraonice).

Također, ljubazno molimo predstavnike medija zainteresirane za praćenje svečanosti na Kninskoj tvrđavi da jasno naznače u prijavi, a zbog organizacije prijevoza.

U slučaju izmjena u programu, a vezano uz vremenske neprilike, pravovremeno ćemo izvijestiti javnost. 


Vezane vijesti: Središnja svečanost obilježavanja 29. obljetnice VRO Oluja u Kninu

 



Pisane vijesti | Najava | Obilježavanje