Dan uoči Superkupa klubovi, HNS i policija održali sigurnosni sastanak

Slika /Ilustracije/nogometna/slika%20stadion.jpg

Pozdravljamo napore koje su klubovi i HNS poduzeli u smjeru jasnije komunikacije prema javnosti i navijačima, a ciljem provedbe mjera sigurnosti svih posjetitelja Superkupa između GNK Dinamo i HNK Hajduk

Foto: ilustracija

Kao što je i najavljeno tijekom izvješćivanja javnosti o provedenim sigurnosnim pripremama oko osiguranja Superkupa između GNK Dinamo i HNK Hajduk, današnjeg dana su predstavnici klubova, HNS-a, Policijske uprave zagrebačke i Ravnateljstva policije, održali sigurnosni sastanak.
 
Tijekom navedenog sastanka, dan uoči odigravanja nogometne utakmice visokog sigurnosnog rizika, raspravljene su sve odrađene aktivnosti predviđene potpisanim ugovorima kao i usuglašene dogovorima među HNS-a i klubovima. Zaključeno je kako su klubovi, u suradnji sa svojim navijačima, poduzeli sve potrebne aktivnosti i ispunili zakonom i ugovorom predviđene obveze za održavanje ovog susreta.
 
Zaključno podsjećamo na informacije o posebnoj regulaciji prometa te drugim potrebnim informacijama za posjetitelje.
 
Pozdravljamo napore koje su klubovi i HNS poduzeli u smjeru jasnije komunikacije prema javnosti i navijačima, a s ciljem provedbe mjera sigurnosti svih posjetitelja Superkupa GNK Dinamo i HNK Hajduk na zagrebačkom Maksimiru.
 

Priopćenja