Čestitka ministra i glavnog ravnatelja policije

Slika /slike/ilustracije/Sretna_2019-1324098593.jpg

Čestitka ministra unutarnjih poslova RH Davora Božinovića i glavnog ravnatelja policije Nikole Miline

ČESTITKA MINISTRA UNUTARNJIH POSLOVA RH dr.sc. Davora Božinovića

Poštovane policajke i policajci,

cijenjene djelatnice i djelatnici MUP-a RH,

svima vam želim ugodne i radošću ispunjene blagdane te sigurnu i uspješnu 2019. godinu.

Posebice mirne i sigurne blagdane želim onima koji će ih provesti radno, odvojeni  od najmilijih, brinući o sigurnosti svojih sugrađana.  

Godina na odlasku, donijela nam je svima odgovorne i zahtjevne zadaće kojima smo svi pristupili profesionalno i predano. Svojim pristupom potvrđujete da je hrvatskoj policiji slovo zakona iznad svega, a šira vizija o zaštiti sigurnosti i dostojanstva osoba vrlo jasna. Time ste pridonijeli uspješnosti rada i ostvarenju zacrtanih ciljeva našeg Ministarstva, na čemu vam u svoje, i u ime članova mog najužeg tima, iskreno zahvaljujem.

Bila je ovo i godina u kojoj smo potvrdili da nam je briga o kvalitetnoj i dobro opremljenoj hrvatskoj policije glavni i osnovni cilj, naša misija. Pritom smo se rukovodili trima načelima – zadovoljstvom policijskih službenika, racionalnijim Ministarstvom i ravnomjernim razvojem policije u svim krajevima Lijepe naše.

Vjerujem da će nam i nadolazeća godina biti na razini ovogodišnjih rezultata, a na zadovoljstvo i ponos svih vas, kao i svih hrvatskih građana.

S tom mišlju, još jednom, želim vam svako dobro, obilje zdravlja, ljubavi, profesionalnog i osobnog zadovoljstva tijekom blagdana i u novoj, 2019. godini.

MINISTAR

dr. sc. Davor Božinović

 

                                                      ӿ                                              ӿ                                          ӿ

  

ČESTITKA GLAVNOG RAVNATELJA POLICIJE Nikole Miline 

Poštovane policajke i policajci,

U ovo blagdansko doba, na kraju ove 2018. godine, koristim prigodu poželjeti Vam puno iskrene radosti, zdravlja te osobnog, obiteljskog i profesionalnog zadovoljstva.

U proteklom ste razdoblju, svojim trudom, znanjem i energijom nesebično doprinjeli  sigurnosti naših građana i Domovine, kao i cjelokupnom unapređenju našeg sustava policije.

Pokazali ste da znate odgovoriti izazovima teških i nadasve odgovornih zadaća koje nam svakodnevno donosi naš časni  poziv.

Neka snaga našeg zajedništva i naše predanosti u očuvanju reda i mira za boljitak svakog građanina i svih nas, bude  pokretač i u godini koja nam dolazi.

Božić je najradosniji kršćanski blagdan u kojem svijetli čovjekoljublje našega Boga i zato se  ponizno i skromno založimo za jačanje dijaloga, odgovornosti, solidarnosti i tolerancije u društvu i okruženju u kojem živimo.

Dok u tišini, uz svijetlost adventskih svijeća čekamo dan rođenja Gospodina Isusa Krista, uzdignimo pogled i spomenimo se naših kolega policajaca koji su svoje živote položili za Domovinu.

Drage moje policajke i policajci, želim Vam svima čestit Božić i puno uspjeha i sreće u nadolazećoj Novoj 2019. godini, a mirne blagdane posebno želim svim policijskim službenicama i službenicima koji će ovo blagdansko vrijeme provesti u službi i brinuti za naše građane i sve nas.

Dopustite da vas vodi razumijevanje, solidarnost prema najpotrebnijima te ljubav prema obitelji, bližnjima i miloj nam Domovini.

Vama i vašim najmilijima, članovima vaših obitelji, želim radostan i miran Božić te sretnu i uspješnu 2019. godinu.

GLAVNI RAVNATELJ POLICIJE 

Nikola Milina 


Pisane vijesti