Božić polaznika policijske škole „Josip Jović“

Većina polaznika Policijske škole “Josip Jović” u Zagrebu je ovogodišnji Božić dočekala radno i to po prvi puta u odori hrvatskog policajca

FOTO: PA

S obzirom da ih velik broj provodi praksu upravo na području PU zagrebačke misno slavlje polnoćka, održano je za njih kao i druge djelatnike Policijske akademije u kapelici Svetog Mihovila Arkanđela. Misnom slavlju koje je predvodio fra Frane Musić, prisustvovali su mnogobrojni djelatnici Policijske akademije sa svojim obiteljima, a među njima i načelnik Policijske Akademije Dubravko Novak s obitelji.

Polaznici policijske škole koji se nalaze na praksi u PU vukovarsko-srijemskoj misnom su slavlju  polnoćki pristupili u mjestu Lipovac.

Biti policijski službenik nije zanimanje nego životni poziv koji od svakoga traži puno odricanja i žrtvovanja, kako osobnog tako i obitelji u smislu česte odvojenosti od naših najmilijih. Svima nama je potrebno mnogo snage, vjere da naš posao ima svrhu i smisao, a ponajviše mira koji nam unatoč svim poteškoćama i iskušenjima može podariti jedino Bog, istaknuo je u svojoj propovijedi fra Frane Musić.


Pisane vijesti