Brodski policajci velikoga srca

Slika slike/PU_brodsko_posavska_2.jpg

Načelnik Vujić istaknuo je kako bi svi trebali biti osviješteni i na pomoć drugima, a svijet bi bio puno bolje mjesto kada bismo svi činili dobro svaki dan te si međusobno pomagali, posebice potrebitima.

Foto: PU brodsko-posavska

U nastavku akcije humanitarnog karaktera, policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, prodajom žira koji su sakupili početkom listopada, prikupili su određena novčana sredstva, namijenjena potrebitima.
Danas je načelnik policijske postaje Mario Vujić, predao prikupljena novčana sredstva Katici Nuspahić, dopredsjednici Udruge Slap, humanitarnoj udruzi koja okuplja roditelje i članove obitelji djece oboljelih od malignih i drugih rijetkih bolesti.

Načelnik Vujić je pritom istaknuo kako bi svi trebali biti osviješteni i na pomoć drugima, a svijet bi bio puno bolje mjesto kada bismo svi činili dobro svaki dan te si međusobno pomagali, posebice potrebitima.

Ovo je samo jedna u nizu humanitarna akcija brodskih policajaca velikoga srca, koji će posebice u predblagdansko vrijeme udružiti snage za one najpotrebitije.


Stranica