World Rally Championship Croatia: Povremeni prekid prometa na području triju županija i grada Zagreba

Slika /slike/2021/04/rally ilustracija.jpg

WRC Rally Croatia je vrhunski sportski događaj - natjecanje najboljih svjetskih vozača koje se od četvrtka do nedjelje po prvi puta održava u Hrvatskoj - na lokalnim cestama Zagrebačke, Karlovačke i Krapinsko-zagorske županije te grada Zagreba.

FOTO: ilustracija

Po prvi puta u Republici Hrvatskoj održat će se jedna od utrka World Rally Championshipa u kojoj se natječu najbolji svjetski vozači u rallyju.
 
WRC Croatia Rally, koji se održava od 22. do 25. travnja 2021. godine, treća je etapa u ovogodišnjem WRC kalendaru, a vozit će se po lokalnim cestama Zagrebačke, Karlovačke i Krapinsko-zagorske županije te grada Zagreba.
 
Obavještavamo građane da će policijski službenici u vrijeme održavanja brzinskih ispita za ostale sudionike povremeno zatvarati prometnice.

Mapu s vremenima i lokacijama zatvaranja prometnica pronađite ovdje

Svi građani i sudionici prometa koji se zateknu u blizini navedenih dionica utrke dužni su se pridržavati uputa i naredbi policijskih službenika, kao i uputa redarske službe.
 
Zbog aktualne epidemiološke situacije tijekom ove etape rellyja, kao niti u ranijim etapama u Finskoj i Monte Carlu, nije moguće organizirano okupljanje gledatelja.

Organizatori pozivaju da se svjetsko natjecanje WRC Croatia Rally 2021 prati putem malih ekrana, a prijenos uživo svih etapa moguće je gledati OVDJE.

Tijekom natjecanja obvezno je pridržavanje svih protuepidemijskih mjera sukladno Odluci Stožera civilne zaštite RH i posebnih preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, uključujući obvezno održavanje fizičke distance od najmanje 1,5 m na otvorenom prostoru, nošenje medicinske maske i zabrana grupiranja više od 25 osoba na jednom mjestu.

Sve informacije i novosti možete pratiti na službenoj web stranici organizatora rally-croatia.com, kao i na službenim kanalima na društvenim mrežama Facebooku - Croatia Rally i Instagramu - Croatia Rally.
Sretno i sigurno!
 
MUP RH i Hrvatska policija

Pisane vijesti