VIDEO: Još 10 dana za prijavu na Natjecanje za najspremnijeg pripadnika i pripadnicu MUP-a u sklopu 3. Memorijala Šimo Đamić – Štit Domovine – Vukovar 1991.-2021.

Slika Vijesti/2021/07/21-07-stit-domovine-000.jpg

Pozivamo sve zainteresirane policijske službenice i službenike da prihvate ovaj izazov i sudjeluju u natjecanju

Foto/video: Ravnateljstvo policije

Ove godine, od 7. do 10. rujna u Vukovaru, gradu heroju, održat će se Natjecanje policijskih službenica i službenika „3. Memorijal Šimo Đamić 2021. – Štit domovine - Vukovar 1991. - 2021.“. Natjecanje će biti u znaku sjećanja na žrtvu Vukovara 1991., čija se 30. obljetnica obilježava u mjesecu studenom.



Plakat

Start Natjecanja započinje u mjestu Lovas, preko područja Ovčare te prema Vukovaru, sa zadanim ciljem u podnožju vukovarskog Vodotornja.
Od natjecatelja se traže vještine i znanja iz: navigacije, preciznog gađanja službenim oružjem, prelaska preko užeta i pješačkih prepreka, veslanja kajak kanu čamcem, samoobrane, sastavljanja i rastavljanje naoružanja te poznavanja zakonskih propisa.
Natjecanje je podijeljeno na mušku i žensku kategoriju, a ove je godine predviđeno i sudjelovanje pripadnika stranih policijskih snaga, pripadnika Ministarstva obrane Republike Hrvatske te veterana specijalne policije iz Domovinskog rata.
Pozivamo sve zainteresirane policijske službenice i službenike da prihvate ovaj izazov i prijave se te sudjeluju na natjecanju.  
 

Prijave se vrše putem obrasca koji je potrebno poslati na email adresu imatecmamuzic@mup.hr najkasnije do 1. kolovoza 2021. godine.

 

Pogledajte kako je to bilo na 2. Memorijalu Šimo Đamić u Sibinju prošle godine:
 



Stranica