Tečaj elektrotehnike i elektronike za djelatnike protueksplozijske zaštite

U Elektrotehničkoj školi u Zagrebu održava se Tečaj elektrotehnike i elektronike namijenjen stručnom usavršavanju policijskih službenika protueksplozijske zaštite

FOTO: MUP

U Elektrotehničkoj školi u Zagrebu od 27. svibnja do 7. lipnja 2019. godine održava se Tečaj elektrotehnike i elektronike namijenjen stručnom usavršavanju policijskih službenika protueksplozijske zaštite.

Pored izabranih teorijskih poglavlja, ovaj tečaj uključuje laboratorijske i praktične vježbe. Izrađen je za specifične potrebe službenika protueksplozijske zaštite kako bi na ispravan način odgovorili na različite izazove s kojima bi se mogli susresti na terenu.

Tečaj se održava sukladno projektom prijedlogu „Jačanje kapaciteta Ministarstva unutarnjih poslova: u zaštiti ljudi i kritične infrastrukture od događaja koji mogu ugroziti sigurnost, uključujući djelotvorno upravljanje rizicima i krizama koji mogu ugroziti sigurnost te borbi protiv terorizma“, nacionalnog programa Fonda za unutarnju sigurnost – instrumenta za financijsku potporu u području policijske suradnje, sprečavanje i suzbijanje kriminala i upravljanja krizama“.

Pisane vijesti | Odgoj i obrazovanje