Sjajan posao zagrebačkih policajaca

Slika /slike/vijesti/2019/sijecanj/advent/velika_slika_01.jpg

Prema istraživanju agencije za istraživanje tržišta MSA Adria 86,2 posto ispitanika nedvosmisleno su istaknuli svoje zadovoljstvo „sjajnim poslom“ zagrebačkih policajaca na osiguranju zagrebačkog Adventa

Foto: PU zagrebačka

Završio je još jedan Advent u Zagrebu. Tijekom godina postao je jedan od važnijih događaja koji privlači ne samo stanovnike Republike Hrvatske već i turiste iz raznih drugih zemalja. Svake godine ga posjećuje oko 100.000 turista te se taj broj iz godine u godinu povećava.

Zagrebačka agencija za istraživanje tržišta MSA Adria, koja posluje u sklopu Newton Media grupe, provela je terensku anketu s ciljem uvida u zadovoljstvo domaćih i stranih posjetitelja s uslugom i ponudom Adventa u Zagrebu. Anketirani su strani i domaći ispitanici te je paralelno s anketom provedena i analiza društvenih mreža preko Metricoma, alata koji omogućuje praćenje komunikacije na internetskim portalima i društvenim mrežama.

Ono zbog čega je ponosna Policijska uprava zagrebačka je podatak od 86,2 posto, a koji se odnosi na broj ispitanika koji su nedvosmisleno istaknuli svoje zadovoljstvo „sjajnim poslom“ zagrebačkih policajaca. Upravo zbog njih, istaknuli su ispitanici, osjećali su se sigurno tijekom boravka na Adventu u Zagrebu. Lijepo je znati da nitko od ispitanika nije u anketi spomenuo da je doživio neko negativno iskustvo tijekom posjeta Adventu.

Ukoliko ne zaboravimo istaknuti da su korisnici diljem Hrvatske dijelili svoje trenutke i spominjali #AdventZagreb u čak 15.000 objava koje su ukupno izazvale 20 milijuna impresija te ujedno i na taj način odaslali pozitivnu poruku o stanju sigurnosti na području Policijske uprave zagrebačke i ugodno provedenom Adventskom ozračju, zadovoljstvo postignutim je još i veće.

Rezultati istraživanja preuzeti od agencije MSA Adria d.o.o.
 

Pisane vijesti