Radni posjet direktora Biroa za javnu bezbednost Sjeverne Makedonije Saše Tasevskog Ravnateljstvu policije

Direktor Tasevski zahvalio je na izuzetnoj suradnji i doprinosu hrvatskog kontigenta policijskih službenika na ispomoći u Sjevernoj Makedoniji u borbi protiv krijumčarenja i nezakonitih migracija

FOTO: Ravnateljstvo policije

Danas, 26. listopada 2020. godine, u prostorijama Ravnateljstva policije održan je radni sastanak direktora Biroa za javnu bezbednost Sjeverne Makedonije Saše Tasevskog s glavnim ravnateljem policije Nikolom Milinom i suradnicima.

Na sastanku su razgovarali o problematici nezakonitih migracija i dodatnom unaprjeđenju suradnje policija dviju zemalja.

Direktor Tasevski zahvalio je na izuzetnoj suradnji i doprinosu hrvatskog kontigenta policijskih službenika na ispomoći u Sjevernoj Makedoniji u borbi protiv krijumčarenja i nezakonitih migracija.

Glavni ravnatelj Milina izrazio je zadovoljstvo takvom ocjenom doprinosa hrvatskih policijskih službenika na obavljanju poslova u Sjevernoj Makedoniji te naglasio kako je hrvatska policija bila prva u pružanju pomoći makedonskim kolegama i kako očekuje da će se dobra suradnja nastaviti i u budućnosti.

Pisane vijesti | Međuresorna suradnja