Prvo online testiranje kandidata za radna mjesta policijskih službenika

Slika /Vijesti/2019/3_ozujak/razno/online%20test.jpg

U suradnji Uprave kriminalističke policije, Policijske akademije i Službe za razvoj policijskog obrazovanja i nakladničko-knjižničnu djelatnost održano prvo online testiranje policijskih službenika

Foto: MUP RH

Sustav e-obrazovanja suvremen je model edukacije koji prati promjene u visokotehnološkom svijetu i odgovara na zahtjeve novih generacija predavača i studenata/polaznika. Namijenjen je upravljanju obrazovnim sadržajem i najkorišteniji je takav alat za učenje online u svijetu, omogućujući i interaktivnu nastavu i virtualno organiziranje kolegija.

Na Policijskoj akademiji sustav e-obrazovanja usmjeren je razvoju policijskog obrazovanja i stručnom usavršavanju kao prioritetnim ciljevima, a očekivani je rezultat timski rad, približavanje potrebama korisnika i daljnja primjena u budućnosti.

Pomoću sustava e-obrazovanja održano je 21. ožujka 2019. godine na Policijskoj akademiji prvo online testiranje u sklopu odabira kandidata za radna mjesta policijskih službenika za kibernetičku sigurnost i/ili digitalnu forenziku.

Ova uspješna suradnja Uprave kriminalističke policije, Policijske akademije i Službe za razvoj policijskog obrazovanja i nakladničko-knjižničnu djelatnost otvorila je nove mogućnosti uporabe sustava e-obrazovanja, sve u skladu s ciljevima i prioritetima Ministarstva – cjeloživotnim obrazovanjem i razvojem policijskih službenika.

Sustavu e obrazovanja možete pristupiti putem linka: https://e-obrazovanje.fkz.hr/

Pisane vijesti | Odgoj i obrazovanje