Održan radni sastanak glavnog ravnatelja policije Nikole Miline i predsjednika Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata

Glavni ravnatelj policije uputio je čestitke u ime Ravnateljstva policije i svoje osobno ime novoizabranom predsjedniku Josipu Slaćaninu i zahvalio na dosadašnjoj suradnji s Udrugom s ciljem nastavka uspješne suradnje

FOTO: MUP

Jučer, 20. lipnja 2023. godine u Ravnateljstvu policije održan je radni sastanak glavnog ravnatelja policije Nikole Miline i predsjednika Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata Josipa Slaćanina, nastavno na njegovo imenovanje za predsjednika Udruge.

Naime, u travnju 2023. godine Josip Slaćanin je na izbornoj skupštini izabran za predsjednika Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata na mandat od dvije godine.

Glavni ravnatelj policije uputio je čestitke u ime Ravnateljstva policije i svoje osobno ime novoizabranom predsjedniku Josipu Slaćaninu i zahvalio na dosadašnjoj suradnji s Udrugom s ciljem nastavka uspješne suradnje.  

Tom prilikom posebno je istaknut nastavak suradnje s ciljem dostojnog obilježavanja obljetnica i trajnoga sjećanja na žrtve, stradanja, ranjene, poginule i nestale pripadnike, ali i na pobjede, uspjehe i herojska djela pripadnika Specijalne policije tijekom Domovinskog rata, okupljanje i povezivanje svih udruga proizašlih iz Specijalnih jedinica policije radi promicanja ratnog identiteta te sprječavanja zaborava njihovog doprinosa u obrani i oslobađanju tijekom Domovinskog rata.

Pisane vijesti