Marina Sverić iz PP Opatija-policajka godine Kvarnera

Kao djelatniku godine u kategoriji „Čovjek ključ uspjeha u turizmu“ za zanimanje policajac, nagrada je dodijeljena policijskoj službenici Marini Sverić iz Policijske postaje Opatija

FOTO: PU primorsko-goranska

Jučer su u Opatiji, u okviru obilježavanja Kvarnerskih dana turizma, dodijeljene godišnje nagrade Turističke zajednice Kvarnera u više različitih kategorija.

Kao djelatniku godine u kategoriji „Čovjek ključ uspjeha u turizmu“ za zanimanje policajac, nagrada je dodijeljena policijskoj službenici Marini Sverić iz Policijske postaje Opatija. Nagrada se dodjeljuje svim zaslužnim djelatnicima koji svojim profesionalnim i predanim angažmanom doprinose stvaranju slike o Hrvatskoj kao kvalitetnoj i sigurnoj turističkoj destinaciji čime potiču cjelokupnost uspješnosti hrvatskog turizma.

Policijska službenica za prevenciju i koordinaciju rada kontakt policajaca u Policijskoj postaji Opatija Sverić ovogodišnja je dobitnica i nagrade Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore „Čovjek-ključ uspjeha“ za djelatnika godine u istoj kategoriji, što pokazuje koliko je element sigurnosti prepoznat u javnosti kao jedan od značajnijeg segmenta u provedbi turizma.

Marina Sverić u obavljanju svojih svakodnevnih poslova redovito je u kontaktu s građanima, a i turistima tijekom turističke sezone, kojima svojim profesionalnim pristupom pomaže savjetima i uputama. Za vrijeme turističke sezone aktivno sudjeluje i u organizaciji brojnih preventivnih aktivnosti čime uvelike doprinosi ugodnom i sigurnom boravku građana i turista na opatijskom području te ujedno predstavlja Opatiju i liburnijsku rivijeru kao sigurnu turističku destinaciju.

Ova dodjela nagrada koje Hrvatska turistička zajednica sa svojim lokalnim predstavnicima redovito provodi, priznanje je i policijskom sustavu u cjelini za doprinos kvaliteti Hrvatske kao turističke destinacije .


Pisane vijesti