Glavni ravnatelj Nikola Milina u nastupni posjet primio regionalnog časnika za sigurnost Veleposlanstva SAD-a Grega Drazeka

Slika /Vijesti/2023/10/grp_26_10.jpg

Glavni ravnatelj je istaknuo kako je razvoju odličnih odnosa hrvatske policije i nadležnih tijela Sjedinjenih Američkih Država uvelike doprinijelo Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država

Foto: MUP

Glavni ravnatelj policije Nikola Milina je u četvrtak, 26. listopada u Ravnateljstvu policije primio u nastupni posjet novog regionalnog časnika za sigurnost Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država Grega Drazeka.
 
Glavni ravnatelj policije Milina se tijekom sastanka osvrnuo na odlične odnose koje je hrvatska policija razvila sa širokim spektrom nadležnih tijela Sjedinjenih Američkih Država, a što je doprinijelo razvoju sigurnosti obiju država i uspješnom ispunjavanju kriterija za pristupanje Republike Hrvatske američkom programu izuzeća od viza (Visa Waiver Program) i Global Entry programu. 
 
Nastavno na navedeno, glavni ravnatelj policije Milina je istaknuo kako je razvoju odličnih odnosa hrvatske policije i nadležnih tijela Sjedinjenih Američkih Država uvelike doprinijelo Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država. Tom prilikom se zahvalio na predanom radu i velikom angažmanu prijašnje časnice za sigurnost Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država Amy Davison.
 
Na kraju posjeta, glavni ravnatelj policije Nikola Milina i novi regionalni časnik za sigurnost Greg Drazek su izrazito pozitivno ocijenili dosadašnju suradnju te su izrazili spremnost postojeću odličnu suradnju dodatno unaprijediti u budućnosti.

Pisane vijesti