Donacije PU sisačko – moslavačkoj

Ravnateljstvo policije MUP-a RH zahvaljuje stranim partnerskim policijskim organizacijama na iskazanoj podršci i solidarnosti

FOTO: RP

Katastrofalnim potresima koji su 28. i 29. prosinca 2020. godine pogodili područje Sisačko – moslavačke županije nanesena i velika materijalna šteta policijskim objektima na ovom području. Iako procjene još uvijek traju, već sada je poznato kako zgrada u kojoj je smještena Policijska uprava sisačko – moslavačka nije za daljnju upotrebu, a u velikoj mjeri oštećene su i Policijska postaja Sisak, Policijska postaja Petrinja te zgrada Interventne jedinice policije u Sisku.

Ravnateljstvo policije MUP-a RH željelo bi zahvaliti svim stranim partnerskim policijskim organizacijama na iskazanoj podršci i solidarnosti, a osobito slovačkom MUP-u koji je brzom reakcijom za potrebe Policijske uprave sisačko - moslavačke osigurao generatore te francuskom i slovenskom Ravnateljstvu policije koja su donirala prijenosna računala. Sva oprema je odmah nakon uručivanja od strane g. Stephana Tijardovića i g. Srećka Jarca, francuskog i slovenskog policijskog časnika u Republici Hrvatskoj otpremljena Policijskoj upravi sisačko – moslavačkoj.
 

Priopćenja | Međunarodna pomoć i razvoj