Blagdanska čestitka glavnog ravnatelja policije Nikole Miline

Slika slike/2020/cestitke/960x540-front-02.jpg

Opet ste bili među prvima, opet ste prvi pružili ruku svakome u muci stoga je malo reći hvala za sve što ste učinili u ovom teškom i zahtjevnom vremenu koje još uvijek traje

Blagdanska čestitka glavnog ravnatelja policije Nikole Miline
 

Poštovane policajke i policajci,
drage kolegice i kolege,


evo nas opet u blagdanskom ozračju, a pred nama je Božić, najveći kršćanski blagdan i vrijeme kada se oplemenjujemo zajedništvom i slogom.

Ova godina, kroz turbulentno razdoblje zbog pandemije te nakon snažnog potresa na zagrebačkom području, zahtijevala je od nas još brži i učinkovitiji odgovor sa ciljem zaštite zdravlja i sigurnosti naših građana.

Opet ste bili među prvima, opet ste prvi pružili ruku svakome u muci stoga je malo reći hvala za sve što ste učinili u ovom teškom i zahtjevnom vremenu koje još uvijek traje.

Ponosan sam na vas, drage policajke i policajci, jer vaša energija nije posustala, već ste na svim poljima nesebično doprinijeli očuvanju reda i mira te sigurnosti svih. I tijekom hrvatskog predsjedavanja Vijećem Europske unije pokazali ste visoku razinu profesionalnosti i besprijekorno izvršavali sve povjerene zadaće, a ovogodišnja turistička sezona unatoč svemu nosi epitet „sigurna“.

Koristim priliku zahvaliti se i vašim obiteljima. Oni pomažu nositi teret svakodnevice u kojoj dajete sebe za sigurnost društva, za miran san naše djece.

Tako je bilo u Domovinskom ratu, tako će biti uvijek, dokle god bude trebalo.

Zaslužujete miran, blagoslovljen i topao Božić, što od srca želim vama i vašim obiteljima, iako znam da će ga mnogi provesti na ulicama, na granici, na punktu, u zračnim lukama ili u misijama u inozemstvu radeći.

Zajedništvo i sloga vodili su nas i ranije, stoga neka nam i nadalje budu najjači pokretači u godini koja nam dolazi.

Sretan vam Božić, a nova 2021. neka vas nađe u zdravlju i obilju, želi vam
 
Glavni ravnatelj policije
Nikola Milina


Stranica