Blagdanska čestitka glavnog ravnatelja policije Nikole Miline

Slika Vijesti/2021/12/2022-960x540-front-GRP.jpg

Policija je, kao i uvijek, spremno stala u zaštitu svih građana i njihove imovine te koordiniranošću i sposobnošću održava povoljno stanje sigurnosti i mira. Uz to, pokazali ste još veće srce i čovječnost kroz brojne donacije te humanitarne i preventivne akcije kojima ste pomogli najpotrebnijima. 

Drage kolegice i kolege, policijske službenice i službenici,

godina koja je na izmaku bila je obilježena brojnim izazovima.

Pandemija bolesti COVID-19 i dalje se ne stišava, a s posljedicama razornog potresa se i danas nosimo. Policija je, kao i uvijek, spremno stala u zaštitu svih građana i njihove imovine te koordiniranošću i sposobnošću održava povoljno stanje sigurnosti i mira.

Uz to, pokazali ste još veće srce i čovječnost kroz brojne donacije te humanitarne i preventivne akcije kojima ste pomogli najpotrebnijima. 

Zbog svega toga, u ovom blagdanskom ozračju želio bih vam zahvaliti na svemu, ali i naglasiti koliko sam ponosan na svakog od vas - na vaš rad, na vašu ustrajnost, na vašu volju – da kao čuvari i provoditelji zakona činite dobro društvu.
Pozivam vas da i u godini koja je pred nama časno, marljivo i profesionalno obavljate policijsku dužnost potičući profesionalnost, humanost i zajedništvo u ovim zahtjevnim vremenima.

Poseban pozdrav upućujem vašim obiteljima. Podrška koju pružaju vama najvažnija je podrška koju naš sustav ima, jer se zahvaljujući tome možete maksimalno posvetiti zahtjevnim policijskim zadaćama. Uz istinsko vjerovanje kako je upravo obitelj onaj zdravi temelj našeg društva, želim vam da ove blagdane provedete u toplini doma sa svojim najmilijima, a onima koji će blagdane provesti na radnom mjestu, upućujem posebnu želju da im rad protekne u miru.

Drage kolegice i kolege, uz obilje zdravlja, sreće i veselja, vama i vašim obiteljima od srca želim sretan i blagoslovljen Božić i novu 2022. godinu!





Glavni ravnatelj policije 
Nikola Milina 
 




Stranica